Bestel nu en ontvang je bestelling indien op voorraad binnen 3 tot 5 werkdagen in huis!

Veilig met een Ajax Alarmsysteem

Ajax alarmsystemen zijn enorm veilig!

“Op zoek naar een professioneel alarmsysteem?” Ajax-alarmsystemen biedt de beste en meest veilige alarmsystemen aan. Deze manier van beveiliging is helemaal van deze tijd. De nieuwste technieken zijn verwerkt in onze geavanceerde Ajaxalarmsystemen. De innovatieve en stijlvolle alarmsystemen van Ajax zijn nog zeer betaalbaar ook. In onze winkel vind je naast onze losse Ajax componenten ook complete setjes Ajaxalarmsystemen die zijn uit te breiden naar wens, heeft u huisdieren dan past u daar de juiste componenten voor aan. Bent u slecht ter been dan kun je overwegen een paniekknop aan te schaffen, die direct (na activering) de gewenste personen beeld die ook in de APP zitten (max. 50 extra gebruikers) heeft u behoefte aan Rookmelders ook daar is het Ajaxalarmsysteem uitstekend geschikt voor, met de nieuwste technieken kunnen zelfs Rookmelders in ruimtes hangen waar gekookt wordt (restaurants, shoarma zaken, Pizzeria`s, noem maar op) Alle Ajax alarmsystemen zijn bestuurbaar via de app. Dit is handig om zo snel op de hoogte zijn van eventuele calamiteiten zoals brand, inbraak of indien er Medische zorg nodig is. Zet de beveiliging razendsnel aan of uit via je mobieltje. Iedere product en elk component van Ajax is gemaakt voor optimaal gebruikersgemak. Doordat u altijd 3 jaar garantie heeft op onze producten van Ajax is dit een zeer veilige aankoop, ook omdat de draadloze componenten zijn voorzien van batterij die wel tot 7 jaar mee kunnen. 

Ga voor de meest ideale uitvoering starterskits.

Kies zelf jouw meest ideale alarmcombinatie uit die volledig aansluit bij je wensen. Voor vrijwel alle prijsklassen zijn er interessante combinaties te koop. Onze Ajaxalarmsystemen behoren tot de meest professionele op de markt (Grade 2 gecertificeerd!!). Kies je voor het beste draadloze alarmsysteem?  Dan ben je bij ons aan het goede adres. Ajaxalarmsystemen kunnen worden aangesloten op meerdere smartphones tegelijk. (tot wel 50 gebruikers) Met een alarmsysteem van AJAX worden inbrekers en indringers buiten gehouden. Dit systeem zelf installeren is heel gemakkelijk. Dit professionele systeem kan al binnen zo’n 15 minuten volledig worden geïnstalleerd. Natuurlijk kan er ook worden gekozen om dit systeem te laten installeren, gebruik hiervoor onze contact pagina en we nemen binnen 24 uur contact met u op. Dit zelf doen is echt heel eenvoudig. Met dank van een simpele handleiding zal dit iedereen erg gemakkelijk afgaan. Dit is echt voor iedereen geschikt!

Kies voor een professioneel merk!

Wanneer men kiest voor het merk Ajax zal men beter beveiligd zijn als ooit tevoren. Dit merk is al vele jaren actief en heeft er alles aan gedaan het beter en gemakkelijker te maken. Ga voor de meest veilige uitvoering! Dit systeem zal gegarandeerd nog veel jaren meegaan. Met deze aankoop is men jaren lang van de beste beveiliging verzekerd. Dit systeem kenmerkt zich door het strakke design, topkwaliteit, bestuursgemak en natuurlijk de beveiliging. De aankoop van dit systeem is al vrij goedkoop mogelijk. Kijkt u naar de starterssets voor een compleet alarmsysteem van Ajax. Een slimme beveiliging voor de beste branddetectie of bewegingsdetectie is er voor iedereen. Alle componenten zijn terug te vinden in het menu Ajax componenten. Veel aandacht is er bij dit merk voor de kwaliteit, gebruiksgemak en uitstraling van deze systemen. Mooi meegenomen is dat de designs altijd zeer strak zijn afgewerkt. Wanneer een indringer dit systeem ziet zal ie zich wel twee keer bedenken. Ga voor de aanschaf van dit topmerk om jaren verzekerd te zijn van de beste beveiliging!